Meldpunt
vrijwilligerswerk De Bilt

logo_klein_karwei

 

Stichting KLEIN KARWEI.

De Klussenbus

Een initiatief van de Stichting Klein Karwei.

Zij hebben een bus met gereedschap en vijf enthousiaste vrijwilligers die kleine klusjes doen in en om het huis. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een lekkende kraan, zware spullen aan de straat zetten, gootsteen ontstoppen, een deurbel repareren, de televisiezenders opnieuw instellen of een afgebroken tak verwijderen.
Het gaat om klussen die niet meer dan een uur in beslag nemen.

Hoe krijgt de Klussenbus zijn klanten?

U belt het Meldpunt Vrijwilligerswerk gemeente De Bilt, telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur, telefoonnummer 030 2287799.
Het Meldpunt geeft uw aanvraag door aan de coördinator van de Klussenbus. Hij belt zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken op een maandag, dinsdag of donderdag.
Een vrijwilliger komt langs om de klus te repareren.

De kosten bedragen minimaal 9 euro arbeidsloon per uur.
Aanvragers moeten zelf voor de materialen zorgen. Het is ook mogelijk dat de benodigde materialen door de vrijwilliger van de Klussenbus worden gekocht. De kosten zijn uiteraard voor de aanvrager. De mensen die een beroep doen op de Klussenbus zijn AOW’ers, gehandicapten en mensen met een uitkering. Heeft u een klus? Bel het Meldpunt Vrijwilligerswerk gemeente De Bilt en de rest volgt vanzelf. De Klussenbus komt graag helpen..